Trompetles in Lochem

De trompet behoort tot de koper-blaasinstrumenten. Hij heeft een hoog geluid en je kan het romantisch laten zingen, maar ook lekker laten schetteren. Er is trompetmuziek in elke stijl: klassiek, pop, soul, funk en jazz. Als je regelmatig wat studeert kun je al snel hele liedjes spelen. Je kan al na korte meespelen in een orkest of kamermuziekensemble. En ben je al wat gevorderd kan je ook solo spelen met begeleiding van andere instrumenten of zelfs van een heel orkest.

Over de docent

Jasper Gloerich heeft zijn opleiding gekregen aan het conservatoria in Hilversum en Amsterdam. Hij heeft jazz trompet gestudeerd. Al direct na zijn studie is hij begonnen met lesgeven. Als uitvoerend musicus heeft hij gespeeld in jazzfestivals in binnen- en buitenland: The World Famous Glenn Miller Orchestra, Noordpool Orkest, Holland Bigband.

[X]
Lesplaats

De lessen worden gegeven in Zutphen, Muzehof, Coehoornsingel 1 en in Lochem, Kunstfactor, Markt 3.

[X]
Lesduur en frequentie

Voor de duur van de lessen kan gekozen worden voor 20 of 30 minuten. Deze kunnen wekelijks zijn, maar ook is het mogelijk een strippenkaart te nemen. Dan vinden de lessen plaats op afspraak.

[X]
Lestijden
De lessen worden gegeven op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Het precieze tijdstip wordt in overleg geregeld.
[X]
Tarieven

34 lessen per schooljaar van 20 minuten wekelijks €460.
34 lessen per schooljaar van 30 minuten wekelijks €680.
Strippenkaart (les op afspraak) voor 20 lessen (binnen een jaar te gebruiken) van 30 minuten €375.
Strippenkaart (les op afspraak) voor 10 lessen (binnen een jaar te gebruiken) van 30 minuten €200.
Voor leerlingen boven 21 jaar komt daar 21% BTW bij.

[X]
Voor wie

De lessen van Jasper Gloerich zijn voor wie trompet of een ander klein koperen blaasinstrument wil leren bespelen. Hij kan je opleiden voor de HAFABRA examens. Bovendien geeft hij improvisatieworkshops. Dan leert hij je de basisingrediënten voor een echte geïmproviseerde solo. De stijl kan uiteenlopen van pop, funk tot soul. Hij geeft ook speciale koperensemble-lessen: niet alleen genieten van samenspelen, maar ook werken aan samenspel-techniek en zuiverheid. Jasper Gloerich kan ook ingezet worden als coach of dirigent van je bigband of jazzorkest.

[X]
Individueel- of groepsles

De lessen zijn alleen individueel. De ensemblelessen zijn natuurlijk in groepsverband.

[X]
Opbouw en/of inhoud van de lessen

Voor wie begint met trompet spelen is het belangrijk een goed instrument uit te kiezen. Jasper kan je daarin adviseren, ook als het gaat om huur. Het lesboek wordt in overleg uitgekozen, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, ook als het gaat om lesmateriaal voor duetten en voordrachtstukken. In de les zal aandacht besteed worden aan hoe je het beste kan studeren.

[X]