Saxofoonles in Amsterdam

Saxofoon speel je met je hele lichaam en is dichtbij de menselijke stem. Met je sax kun je zingen. Van diepe klanken en een volle, rijke saxofoon sound kan ik erg genieten. Lyrische jazz en muziek die ademt. Rustpunten zijn daarbij net zo belangrijk als de noten die je speelt. De lessen zijn relaxed. Ik sta open voor diverse genres. Wil jij de muziek spelen die jij mooi vindt?

Over de docent

Mijn naam is Kees Krabben, 28 jaar, en ben alumnus van het Prins Claus Conservatorium. Ook heb ik een half jaar in New York gestudeerd en opgetreden. Ik beschik over de titel ‘Master of Music’ en heb daarnaast een lesbevoegdheidsgraad.

[X]
Lesplaats

– Bachstraat 5, Amsterdam (Zuid)
– Osdorpplein 14, Amsterdam (Nieuw-West)

Als saxofoonleraar maak ik bij deze locaties deel uit van het Muziek docenten collectief Amsterdam (MdcA).

[X]
Lesduur en frequentie

Wekelijks, tweewekelijks of een losse les is mogelijk. Keuze tussen 30, 45 en 60 minuten. We gaan in ieder geval een lestermijn aan van een kwartaal als je besluit na de proefles door te gaan.

[X]
Lestijden
In overleg.
[X]
Tarieven

€24,- bij 30 minuten les
€34,- bij 45 minuten les
€42,- bij 60 minuten les
Bedragen zijn excl. BTW (Tot 21 jaar hoef je geen BTW te betalen)

[X]
Voor wie

Vanaf ongeveer 8 jaar kun je saxofoon leren spelen, afhankelijk van je gebit en lichaamsbouw. Verder ben je nooit te oud om te leren. Ik geef les aan zowel beginners als gevorderden.

[X]
Individueel- of groepsles

Saxofoonles bied ik individueel aan. Vanuit het MdcA is er ook de mogelijkheid om in een ensemble of band te spelen.

[X]
Opbouw en/of inhoud van de lessen

Met jarenlange ervaring, creativiteit en deskundigheid bied ik jou ruimte voor zelfexpressie. Samen gaan we muziek maken. Onderweg begeleid ik jou en stuur zorgvuldig aan om tot jouw ultieme performance te komen. De lessen vormen een enorme inspiratie en verrijking in je leven.
Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt. Gedurende het hele jaar kun je instromen. Er zijn op dit moment nog enkele plekken beschikbaar. Meld je snel aan voor een gratis eerste proefles.

[X]