Home > Alfred Snel
 
Alfred Snel
Oprichter


© 2015-2018
Sweelinck Muziekopleiding Nederland


Privacy verklaring
Alfred Snel - Oprichter Sweelinck Muziekopleiding Nederland

In 2002 heeft Alfred Snel Sweelinck Muziekopleiding in het leven geroepen. Hij gaf toen al 25 jaar les en had grote ervaring. Hij is een breed opgeleid musicus. Hij heeft niet alleen piano, maar ook orkestdirectie gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Het lesgeven zit hem in het bloed. Vooral omdat hij zowel piano, orkestdirectie, als solfège lessen geeft en ook begeleidt, ensembles coacht en vele studenten voor het toelatingsexamen van het conservatorium klaarstoomt, was een overkoepelende naam een betere presentatie. Het werd Sweelinck Muziekopleiding.

Opvallend was het aantal vragen of hij ook een goede docent kon adviseren voor andere hoofdvakken. Daarom besloot Alfred Snel collega's de mogelijkheid te geven zich te presenteren op de website van Sweelinck Muziekopleiding. Zij werden daardoor geholpen hun praktijk te promoten door een uitgebreide presentatie. En aan de andere kant, wie opzoek was naar een goede docent wist dat de docenten op de website allen kwaliteiten hebben. Alle docenten gaven les in Den Haag, dezelfde regio waarin Alfred Snel zelf werkt.

In 2015 was het moment gekomen om nog verder uit te breiden. De regio werd nu heel Nederland. En daarom werd Sweelinck Muziekopleiding Nederland opgericht. En nog steeds krijgt elke docent een volledige pagina om werkelijk een indruk te geven van de lespraktijk, naast andere belangrijke info. De zoekmachine maakt het gemakkelijker gevonden te worden door wie opzoek is naar een gediplomeerde docent.

Pianoles Nijmegen
Alfred Snel


Klik hier voor info
of bel 06 54213933.

Alfred Snel geeft al zijn lessen in de Sint Annastraat 436 te Nijmegen: piano, solfège en orkestdirectie. Ook ensembles kunnen voor coaching bij hem terecht.
Nu een gratis proefles.

-------------------------------------------

Keizerstads Jeugdorkest

Klik hier voor info
of bel 06 52085154.

Nieuw symfonieorkest in Nijmegen voor iedereen van 8 tot 23 jaar!

-------------------------------------------

Klik hier om alle nieuwsberichten te bekijken.

-------------------------------------------

Platform voor gediplomeerde muziekdocenten
Ben je gediplomeerd, heb je een lespraktijk en interesse om ook op deze site vermeld te worden? Neem dan contact op met Alfred Snel.

-------------------------------------------